Contact

0353.806.666

Orar

00:00 - 24:00

Email

office@eta.ro
CUMPARA BILET

Despre Noi

Expres Transport SA - Siguranta si confort, la cel mai mic pret

Cine suntem ?

„Expres Transport” Targu-Jiu este o societate comerciala de transport calatori care, de-a lungul unei activitati excepţionale de peste 70 de ani, ea fiind mostenitoarea directa a vestitei I.T.A. Gorj, a avut mereu dorinta să functioneze cu precizia unui ceas elvetian, iar pasagerii sa se simta atat de confortabil, incat sa ne caute mereu. Putem afirma ca suntem gazdele cele mai ospitaliere, relatiile cu pasagerii care apeleaza la noi fiind de prietenie şi respect.
Dupa cum avem şi numele, suntem aici in cel mai „expres” mod, pentru a fi la dispozitia dumneavoastra si mereu „expres” pentru a va transporta acolo unde dumneavoastra doriti, in judet sau în afara lui.
Experienta noastra este mai mare decat a oricarui transportator din cei pe care ii cunoasteti, avand in spate ani multi de activitate si demonstrand totdeauna ca la noi, probitatea si profesionalismul, sunt mereu acasa.
Ne straduim ca parcul nostru auto sa fie mereu in pas cu evolutia mondiala a mijloacelor de transport calatori, cu care sa putem sa va punem la dispozitie confortul necesar şi promptitudinea unor calatorii agreabile.
Avem soferi cu cea mai buna calificare, adevarati piloti ai soselelor, care sa va dea siguranta unor calatorii de exceptie.
Logistica pe care am realizat-o este în pas cu timpul si va va sta la dispozitie pentru a ne contacta de oriunde, de pe calculator sau smartphone.
Prin relatiile cordiale statuate intre noi, suntem convinsi ca veti deveni agentii nostri de publicitate, pentru ca si alti calatori ocazionali sa devina pasagerii nostri permanenti.
Dorim ca relatiile cu dumneavoastra sa devina interactive, in sensul de a ne da sugestii în ceeace priveste îmbunatatirea permanenta a calitatii transportului de calatori sau a ariei de acoperire cu noi destinatii in judet sau in tara.
Nu putem exista decat cu ajutorul dumneavoastra si de aceea va rugam respectuos sa ne cautati mereu.sediu

flota