Contact

0353.806.666

Orar

00:00 - 24:00

Email

office@eta.ro
CUMPARA BILET

Intrebari Frecvente

Expres Transport SA - Siguranta si confort, la cel mai mic pret

Trebuie sa am la mine biletul achizitionat online cand urc in masina?

Daca nu aveti la dumneavoastra biletul achizitionat online, puteti sa va imbarcati prezentand buletinul soferului. Aveti grija ca datele din buletin sa fie identice cu cele completate online in momentul achizitiei biletului.

Pot sa cumpar biletul de calatorie direct la imbarcare?

Puteti cumpara biletul de imbarcare direct de la sofer insa nu garantam faptul ca vor fi locuri disponibile si nici nu veti beneficia de eventuale reduceri ce pot fi disponibile la achizitia online.

Nu am primit mail-ul de confirmare a rezervarii. Ce pot face ?

Te rugam sa verifici si in casuta de Spam. Daca tot nu ai reusit sa primesti confirmarea, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon: 0353.806.666.

Cu ce tip de autovehicul voi calatori ?

Expres Transport detine o flota completa de autovehicule, cu diferite capacitati de transport. Flota noastra este alcatuita din autovehicule noi, performante, cu soferi experimentati. Mai multe detalii puteti regasi in sectiunea "Flota Noastra".

Cu ce sunt echipate autovehiculele dumneavoastra?

Intreaga flota Expres Transport beneficiaza de confort sporit pentru pasageri, aer conditionat si sisteme de siguranta auto.

Pentru imbarcare trebuie sa ajung mai devreme ?

Te rugam sa ajungi cu minim 15 minute inainte de ora de plecare a cursei. Expres Transport nu poate fi considerata responsabila pentru neprezentarea sau nerespectarea indicatiilor privind orarul de imbarcare.