Contact

0353.806.666

Orar

00:00 - 24:00

Email

office@eta.ro
CUMPARA BILET

Termeni si Conditii

Expres Transport SA - Siguranta si confort, la cel mai mic pret

Conditii generale

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului eta.ro se aplica fiecarui utilizator in parte si presupun acceptarea in totalitate a acestora. Accesul si utilizarea site-ului eta.ro sunt gratuite si au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor sa gaseasca informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia. Expres Transport isi rezerva dreptul de a face actualizari sau modificari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare in prealabil. De asemenea, Expres Transport poate corecta eventualele omisiuni sau erori in afisare, ce pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, in cel mai scurt timp, de indata ce i-au fost aduse la cunostinta. De aceea, rugam utilizatorii sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de fiecare data cand acceseaza site-ul eta.ro. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Termeni si conditii de calatorie

Expres Transport pune la dispozitia clientilor sai un sistem de rezervari pentru bilete de autocar, usor si rapid.
Rezervarile online trebuie efectuate cu minim 12 ore inainte de data calatoriei pentru a putea fi procesate si validate in timp util. Dupa efectuarea rezervarii, va rugam sa verificati daca toate datele si orarele de calatorie sunt corecte, conform solicitarii dumneavoastra.
In cazul in care datele personale sau data/ora calatoriei au fost completate eronat, pasagerul are obligativitatea de a apela un reprezentant al firmei Expres Transport pentru a fi modificata rezervarea.
Pasagerul are obligatia de a se prezenta la locul imbarcarii cu minim 15 de minute inaintea orei prevazute in programul de plecare. Orice intarziere a pasagerilor nu intra in responsabilitatea firmei, ci este doar responsabilitatea acestora, fara a beneficia de returnarea partiala sau integrala a contravalorii biletului achitat.
Daca o persoana a procesat o rezervare pentru mai multi pasageri, aceasta va fi obligata sa accepte termenii si conditiile pentru ea si pentru fiecare dintre ceilalti pasageri. Studentii, elevii si pensionarii beneficiaza de reducere la transport pe baza carnetelor si cupoanelor. Veteranii si persoanele cu handicap, cat si detinutii politici, beneficiaza de transport gratuit pe baza cupoanelor. Biletele cumparate on-line nu se pot anula; se pot reprograma cu minim 12 ore inainte de plecare. Valoarea acestora nu se restituie. Orice modificare a datei inscrisa pe biletul de calatorie se va anunta cu minim 12 ore inaintea plecarii. In aceasta situatie modificarea se va face fara penalizare si doar in limita locurilor disponibile pentru cursa solicitata ulterior.

Modalitati de plata

Biletele pot fi achizitionate online, din autogara sau direct de la sofer. Pretul biletului poate fi achitat doar in Lei. Rezervarea unui loc in autovehicul este disponibil doar pentru biletele achizitionate online.

Obligatiile pasagerului

Le este interzis pasagerilor:
Sa deterioreze mijlocul de transport in care se deplaseaza , fiind obligati sa pastreze curatenia si integritatea acestuia, raspunzand material in cazul producerii unor daune;
Sa perturbe conducatorul auto si/sau pe celelalte persoane din autovehicul;
Sa prezinte un comportament inadecvat prin care pot cauza disconfort celorlalti calatori aflati in mijlocul de transport cu care se deplaseaza;
Fumatul, consumul bauturilor alcoolice sau al substantelor halucinogene si stupefiante sunt strict interzize;
Sa transporte produse inflamabile, periculoase sau explozive.

Obligatiile transportatorului

Expres Transport are obligatia:
Sa asigure executarea serviciilor de transport persoane in conditii normale de legalitate, siguranta si calitate;
Sa ia toate masurile de siguranta necesare si sa asigure pasagerii ca bunurile acestora sunt transportate in conditii optime pe toata durata calatoriei;
Sa respecte itinerariul stabilit.